Top

Babygym hertjes & boom roze

  • Babygym hertjes & boom roze
  • Babygym hertjes & boom roze
  • Babygym hertjes & boom roze
  • Babygym hertjes & boom roze
  • Babygym hertjes & boom roze
  • Babygym hertjes & boom roze
69,50
Verwachte levertijd: 2 wekenVoorraad: 2


Unieke en stevige babygym waar elke baby uren kijk- en speel plezier van heeft. Origineel speelgoed wat een echte eye-catcher in huis zal zijn. Erg leuk om als (kraam)cadeau te geven, te krijgen of voor jezelf te kopen.

Aan het babygym frame hangn vijf hangers/speeltjes waarvan de hertjes en het boompje een rammeltje in zich hebben. De andere twee hebben kralen,  houten ringen en een belletje. Wanneer je baby tegen de hangers aan slaat maakt alles (een subtiel) geluid. Tussen de poten zitten ook houten en siliconen kralen.

De knopen van alle satijn koordjes zitten 'verstopt' in het frame waardoor deze mooi weggewerkt zijn. Wanneer je kindje iets ouders is en meer uitdaging nodig heeft dan kan je de koordjes makkelijk zelf korter maken waardoor de hangers iets hoger komen te hangen.

De babygym is makkelijk in te klappen zodat hij weinig ruimte in neemt wanneer je hem opbergt. De onderdelen zijn zonder lijm of schroeven makkelijk in- en uit elkaar te halen. Hij is robuust en in een familiebedrijf in Bulgarije gemaakt. Wanneer je hem op een en ruwe ondergrond zet zoals een box- of speelkleed staat hij extra stevig en kan hij niet weg glijden.

Hij wordt geleverd met de hangers al op de juiste hoogte eraan geknoopt. Je hoeft alleen de poten en 'doppen' erop te schroeven.


Specificaties:

Afmetingen babygym en hangers:
Breedte: 59 cm.

Totale hoogte: +/- 55 cm. (uitgeklapt)
Hoogte poten: 60 cm.
Diepte: +/- 52 cm.
Afstand hangers tot de vloer: +/- 16 cm.
Voldoet aan de EU veiligheid norm


Doorsnede siliconen kralen: 15 mm.

Doorsnede houten kralen: 20 mm.
Doorsnede houten ringen: 34mm.
Levertijd: 2 weken

Materialen:
- 100% siliconen kralen (bpa- en gifstof vrij)
- Blank ongelakte kralen
- Wit satijn koord
- 100% wolvilt (gifvrij)
- Zilveren belletjes
- Houten frame (Onbehandeld hout. Er zijn geen chemicaliën, -kunstmatige toevoegingen, oplosmiddelen of kleurstoffen gebruikt en hij is met de hand glad geschuurd)

 


Let op: Wij adviseren om altijd in de buurt van je kindje te blijven wanneer hij of zij onder de babygym ligt en met de hangers speelt.
Werkelijke kleuren kunnen iets afwijken van de kleuren op je beeldscherm.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over