Top

Babytrapeze mint groen

  • Babytrapeze mint groen
  • Babytrapeze mint groen
  • Babytrapeze mint groen
  • Babytrapeze mint groen
44,50
Verwachte levertijd: 2 wekenVoorraad: 2


Ken je deze houten babygym (ook wel babytrapeze genoemd) nog van vroeger? Wellicht heeft er ook één boven jouw hoofd in de box gehangen. Al vanaf dag één in de box te hangen en gegarandeerd een succes zolang jouw baby in de box ligt, zit, kruipt en staat!

Speciaal voor onze kleine aapjes ontwikkelde Bo and the baboon de houten babytrapeze. In het eerste half jaar van hun leventje leren baby’s om voorwerpen gericht vast te pakken. Al apenkooiend in de box oefenen ze hun grove en fijne motoriek. En het is ook nog eens mooi speelgoed!

De mint, houten babygym staat prachtig in een naturel, modern en Scandinavisch interieur en matcht goed bij een witte box. Hij wordt geleverd in een cadeaudoos incl. linten om aan de box vast te knopen. 


Kleur: Hout en mint groen
Merk: Bo and the baboon
Lengte stok: 50 cm.
Levertijd: +/- 5 werkdagen

Materiaal: Beukenhout (FSC), handbeschilderd met speciale verf op waterbasis (vrij van metalen en andere schadelijke stoffen). De babytrapeze heeft een CE markering zodat uw kindje veilig en verantwoord kan spelen. Hij is uitvoerig getest en gemaakt van 100% veilige materialen

Bekijk hier de instructie video hoe de babytrapeze te bevestigen aan de box.

Vanaf welk moment kan ik de babytrapeze in de box hangen?
Dit kan al direct vanaf dag 1, maar hang hem dan aan de zijkant en nog niet boven het hoofdje van je kindje. Naarmate jouw kindje ouder wordt zal het regelmatig ‘per ongeluk’ of gericht met handjes en/of voetjes de trapeze aanraken. Zodra je kindje de ring of ballen gericht probeert te pakken kan de trapeze boven het hoofdje aan de zijkant van box met de linten worden bevestigd. Vanaf het moment dat je kindje probeert te gaan kruipen de trapeze niet boven het hoofdje laten hangen. Dit vanwege verstrengelinggevaar.

Let op: Wij adviseren om altijd in de buurt van je kindje te blijven wanneer hij of zij met de babygym speelt.

Werkelijke kleuren kunnen iets afwijken van de kleuren op je beeldscherm. 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over